AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Cemile Yassuboğa İlkokulu

Cemile Yassuboğa İlkokulu

Çiftepınar Mah. Güven Cad. No38 Doğubayazıt /Ağrı
Vizyon
Toplumsal, milli ve manevi değerlere bağlı; Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen; Kendisi ve çevresi ile barışık, mutlu sorumluluk duygusu gelişmiş; sosyal ilişkileri güçlü; yetenek ve yaratıcılığını kullanabilen; Kendinin ve başkalarının hakkını koruyabilen; 6-9 yaş grubundaki çocukların ilk eğitim alt yapısını sağlayan, saygın ve güvenilir bir ilkokul eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. Yaparak yaşayarak eğitim yapmak Gezi-gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek. Çocukların gelişim düzeylerini (Bilişsel, duyuşsal, sosyal, psiko-motor, dil), ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurularak eğitmek. Çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve sosyalleşmesini sağlamak. Anlatma, dinleme ve iletişim becerileri kazandırmak. Öğrenmeyi zevkli hale getirmek.
.
sabah 07:30-12:20 Öğlen 12:30-17:20